Over mij

Wat zou het gaaf zijn als post, zoals brieven en kaarten, weer toe zouden nemen in je brievenbus. Want post is bij zoveel gelegenheden leuk, fijn of gepast. Met het sturen van een wenskaart kun je een beetje extra aandacht doorgeven. Je kaartje wordt namelijk geopend op het moment dat het de ontvanger uitkomt. Daarbij heb je zorgvuldig een kaartje uitgezocht en is jouw boodschap persoonlijk en alleen van jou.

Ik ontwerp kaartjes om mensen weer een glimlach op hun gezicht te laten toveren, iets wat makkelijker bespreekbaar te maken, een hart onder de riem te steken, te ontroeren of gewoon om iemand aandacht te schenken omdat het kan. Dat je met kleine dingen zoals een kaartje sturen verschil kan maken vind ik een heel fijn idee.

Ik ben Carolien en ik ben de ontwerper van alle papierzaken van grafiquelien. Ik woon in het mooie Groningen. De naam grafiquelien ontstond heel spontaan. Het ziet er ingewikkelder uit dan het is: het is afgeleid van “grafisch” en “carolien”. In 2008 studeerde ik af aan Academie Minerva. Daarna heb ik bij verschillende reclamebureaus gewerkt in en om de stad. Ik ben het liefst de hele dag mee bezig met mooie tastbare dingen maken. Ik ontwerp in opdracht en ik maak mijn eigen producten voor mijn webshop.

Heb je vragen, neem gerust contact met me op: hola@grafiquelien.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *