Lees je blij

Dit hoop je, als maker. Afgelopen week werd ik verrast door een artikel van Aïsha. Het voelt een beetje raar en kijk-mij-nou, maar ach, dat is nou eenmaal hoe het werkt in de markt. En ook op de markt. En ik kan alleen maar zeggen dat ik het heel erg leuk vind om tijdens de marktjes mijn doelgroep te ontmoeten.

Eerlijk gezegd kan ik mijn doelgroep nog niet eens echt goed omschrijven. Wel kan ik zeggen dat ik in mijn handjes knijp met mijn doelgroep. En nee, dat is niet alleen omdat ze iets van me willen kopen. Het zijn vaak hele leuke vrolijke gesprekjes, en echt, ook hele leuke types. De leeftijd loopt erg uiteen. Het zijn ook niet alleen maar vrouwen, ook mannen blijken de eenvoud in mijn illustraties te kunnen waarderen.

Veel ontwerpers zijn liever op de achtergrond. Ik wijk daar van af.  Ik krijg er juist energie van om met mensen in contact te zijn. En dat lukt gelukkig goed op marktjes. De reacties die je bij je stand krijgt zijn vaak heel puur en dat is een mooi cadeau. Benieuwd naar de ervaring van een hele leuke voorbijganger? Hier is het artikel dan: Lees je blij!

kaarten_grafiquelien

One thought on “Lees je blij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *