Small things are pretty important

Mijn naam is Carolien Koopman en ik ben de ontwerper van alle papierzaken van grafiquelien. Ik woon in het mooie Groningen. De naam grafiquelien ontstond een paar jaren geleden. Het ziet er ingewikkelder uit dan het is: het is afgeleid van “grafisch” en “carolien”.

Ik studeerde communicatie vormgeving aan Academie Minerva. Daarna heb ik bij verschillende reclamebureaus gewerkt in en om de stad. Ik ben het liefst de hele dag mee bezig met mooie tastbare dingen maken. Ik ontwerp in opdracht en ik maak mijn eigen producten voor mijn webshop.

Waar het mij uiteindelijk om te doen is, is dat mensen aandacht voor elkaar hebben. En dat kan met hele kleine dingen zoals bijvoorbeeld met een kaartje. Waar aandacht in zit, dat is wat een beetje glans kan geven aan je leven.

Mijn inspiratie kan uit van alles komen. De eerste zonnestralen van het jaar, uit gesprekken met vrienden, uit texturen, de natuur, muziek, uit ambachten, materiaal, een mooie film of naar theater gaan. Als ik een mooie wandeling heb gemaakt of heb gereisd kan het ook helemaal gaan bruisen.

Vragen? Mail me maar: hola@grafiquelien.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *