Dit is waar

Zo begon het

Een aantal jaren geleden werd ik zzp’er. Bij mijn werkgevers heb ik veel geleerd hoor. Maar echt gelukkig werd ik er niet. Eind 2010 begon ik met koopmaninvorm, maar ik durfde er nog niet helemaal voor te gaan. Want het was in mijn hoofd het goede om te doen, om ook voor een dienstverband in deeltijd te kiezen, maar toch was dat niet helemaal wat ik wilde.

Eerste productlijn

Eind 2010 had ik ook mijn eerste kerstmarkt en maakte ik mijn eerste kaartenreeks. De markt ging best lekker een paar maanden later nam ik deel aan “Noordelijk Talent”, de voorloper van Folk ( superleuke winkel in de Folkingestraat, gevuld met prachtige cadeau-artikelen van ontwerpers). Noordelijk Talent was een geweldige en leerzame tijd.

Van koopmaninvorm naar grafiquelien

Koopmaninvorm is intussen de naam van het bedrijf waaronder ik ontwerp in opdracht. Want langzaam breidde mijn productlijn uit. Ik sprak mezelf een jaar geleden toe: “Papierwaren, je eigen productlijn, dat is toch wat je wilt!” En ik besloot mijn producten opnieuw te “branden“. Grafiquelien is de naam van mijn productlijn geworden, een samenstelling van grafique (grafisch) en lien ( voor wie het niet weet, ik heet dus Carolien). Ik sta veel op marktjes en wat is het leuk om te merken hoe mensen op je werk reageren. Ik voel me rijk dat mensen mijn producten willen hebben. Anyway, ik dwaal af. In Groningen werden mijn producten steeds beter vertegenwoordigd. Ik mag aan hele mooie en leuke winkels mijn kaarten leveren, waaronder diezijner, ascoli en wadapartja.

Landelijke dekking

Dit nieuws wil ik graag met je delen. Want vanaf nu zijn mijn kaarten ook bij WAAR te koop. Wat ben ik blij en trots en uitzinnig dat het er echt ligt. Door heel Nederland. In een prachtige duurzame cadeauwinkel. Kom je gauw eens langs?

ditisWAAR-en-grafiquelien

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *